«DELIVERY TIME»

Å kjære tid, hvor skal jeg starte!!  

Idag ble vi vekket kl 05.45 av vår kjære security guard! Hadde det ikke vært for at jeg nettopp hadde sjekket klokken hadde jeg aldri hørt den musestille bankingen hans på døren!
Først skjønte jeg ingenting, for det var jo litt vell tidelig! Men så åpnet jeg døren og det eneste jeg hørte var: «Come, come, a women is about to deliver!»

Off, jeg skatt så sykt av min egen reaksjon, for jeg bare spratt opp og fikk så vindt forklart Lene hva som skjedde før vi løp alt vi kunne til klinikken!

Uansett, på føderommet lå det en dame som straks ville føde! Alt var så spennende og jeg hørte etter så godt jeg kunne på alt jordmoren og sykepleierne snakket om så jeg kunne forstå bedre hva de fokuserte på, hva som var viktig å observere og når det var tid for å starte!

Fra vi kom til fødselen var over tok det ca. 45 min-1 time! Vi fulgte med på hvordan riene stadig kom oftere og oftere, og vi fikk kjenne på magen og få med oss hvor mange cm åpningen var!

Jeg skal absolutt ikke gå inn i detaljer, men jeg må bare si at dette var kanskje det kuleste og fineste jeg har vært med om! For å være ærlig –> jeg gråter til tv-programmet «fødestuen»..og dette var 10 ganger bedre!! 🙂
Det var bare så sykt kult at vi fikk være med på hele hendelsen!

Alt gikk så utrolig bra, moren mistet kun 100 ml blod, noe som er veldig bra og babyen var helt frisk!

Jeg fikk være med på mange kule ting som å få barnet opp på morens bryst, og sjekke at det var liv og lyd i ungen. Senere måtte vi ta en baby-exam på barnet hvor vi gikk gjennom alle disse punktene for å sjekke hudfarge, refleks, ryggraden, sugerefleks, hoftefunksjonen, symetrien generelt med armene og beina, barnet fikk vitamin K og en annen injeksjon (husker ikke helt), og masse annet….og jeg fikk bade babyen ( <3) !

Wow! Dette er egentlig det kuleste som skjedde idag, så vi lar det være slik! Jeg legger ved noen bilder fra dagen jeg fikk lov til å dele:

 

vi er bare såååå klare!!
vi er bare såååå klare!!

12285869_10156247162165557_30390020_n

12312297_10156247158685557_917554404_n
Bra jobba mamma og baby!!! 😀

 

12305586_10156247160140557_145711159_n
Et stykk fornøyde sykepleierstudenter! 😀
2015-11-28 10.10.31
Søte lille jenta! <3

 

Jeg fikk dessverre ingen bilder, men etter fødselen gav vi også moren en liten pose med babyklær. Babyklær jeg hadde fått fra både nære og fjerne, så tusen takk til dere!! 😀 Babyen passet det veldig bra, og moren ble også veldig glad!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.