En kjapp bildeomvisning av området og klinikken!

Hello!!

Så som jeg nevnte tidligere så er det et stort jobb-prosjekt som er i gang på klinikken! Det meste av rommene i overetasjen må flyttes ned pga nye lover, og siden også heis var et alternativ, men ikke mulig å få til, så har vi alle måttet tåle litt rot og oppsamling overalt!

Her kommer det et par bilder av hvordan klinikken ser ut nå, og hva de driver å jobber med! Når alt er ferdig tror jeg klinikken kommer til å se veldig bra ut! #forandringfryder

Her skjer fødselen, med mindre det må skje flere på samme tid! Da blir også andre senger tatt i bruk som ligger i den andre delen av rommet. Etter fødselen blir barnet undersøkt, målt, veid og stelt på det blå bordet!
Her skjer fødselen, med mindre det må skje flere på samme tid! Da blir også andre senger tatt i bruk som ligger i den andre delen av rommet. Etter fødselen blir barnet undersøkt, målt, veid og stelt på det blå bordet!
Dette er et oppholdsrom for kvinner som mettopp har født! De får mulighet til å slappe av og ha sitt nyfødte barn ved siden av seg! Det er ikke så mange xde,
Dette er et oppholdsrom for kvinner som mettopp har født! De får mulighet til å slappe av og ha sitt nyfødte barn ved siden av seg!
Et annet post-operativt oppholdsrom for kvinnene! Jeg har egentlig ikke helt fått med meg hva som er hva for det er senger overalt! I hektiske perioder tror jeg faktisk pasienter bare blir plassert der det er plass!
Et annet post-operativt oppholdsrom for kvinnene! Jeg har egentlig ikke helt fått med meg hva som er hva for det er senger overalt! I hektiske perioder tror jeg faktisk pasienter bare blir plassert der det er plass!
Plan-tabellen for hver mnd! :)
Plan-tabellen for hver mnd! 🙂

 

Dette er den andre inngangen til GR som er under full oppussing! Her males det og jobbes på spreng!
Dette er den andre inngangen til GR som er under full oppussing! Her males det og jobbes på spreng!
Dette er mannfolka som jobber på spreng for å få de siste delene av GR ferdige!
Dette er mannfolka som jobber på spreng for å få de siste delene av GR ferdige!
Her må nytt sementgulv legges og vegger males! Filippinerne er så snille, tålmodige, arbeidsvillige og har et fantastisk humør!
Her må nytt sementgulv legges og vegger males! Filippinerne er så snille, tålmodige, arbeidsvillige og har et fantastisk humør!
Bildet er tatt fra hovedinngangen og nedover i gaten vi bor ved! Jeg og Lene bor i i en leilighet til høyre rett etter den brune stolpen! Her er det fattigdom og spennende lukter, bucket-shower og kakelakker....men på en måte liker jeg det litt! Spennende å oppleve hvordan det er å leve som en helt normal filippiner! Fun-fact: While I`m bucket-showering, så kan jeg høre nabofamiliene som bor både bak oss og rett ved siden av gjennom de tynne veggene.... #kos
Bildet er tatt fra hovedinngangen og nedover i gaten vi bor ved! Felles kjøkkenet og leiligheten Seline bor i ligger rett bak den røde porten til venstre. Jeg og Lene bor i i en leilighet til høyre rett etter den brune stolpen (eh, mange brune stoper..)! Her er det fattigdom og spennende lukter, bucket-shower og kakelakker….men på en måte liker jeg det litt! Spennende å oppleve hvordan det er å leve som en helt normal filippiner!
Fun-fact: While I`m bucket-showering kan jeg høre nabofamiliene som bor både bak oss og rett ved siden av gjennom de tynne veggene…. #hadeprivatliv #nårmanmåslutteåbryseg

 

(PS: det er flere rom fra klinikken, men som jeg ikke fikk tatt bilde av!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.