Snart avreise!

Hallo!
Om kun noen få dager reiser vi endelig til Filippinene. Praksisen vi har ventet så lenge på har endelig kommet og jeg prøver å innse hva jeg faktisk skal gjøre de neste ukene!

img07-940x400
Jeg kjenner nå at alt strevet for å få til denne praksisen snart vil bli «paid off», og jeg gleder meg virkelig til å sette meg på flyet å vite at alt som må ha blitt ordnet er i boks. Det har vært en hel del å planlegge, kjøpe inn, vaksinere seg mot og forberede seg på, både når det kommer til skolen og klinikken vi skal få lov å være på under vår folkehelsepraksis.

Det vil også bli spennende å måtte tilpasse seg helt annen kultur! #kultursjokk

Snakkes!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.