Happy thanksgiving

Heisann hoppsann!

Litt oppdatering fra søndagen!  Sliter litt med å laste opp bilder, så de vil komme etterhvert,  men dette er hvertfall hva som skjedde denne søndagettermiddagen/kvelden:

Dagen idag har vært veldig bra! Mange har vært i kirken, og det har ellers vært helt rolig på klinikken! Jeg og Lene satte oss ned noen effektive timer med eksamen, mens Seline jobbet dagvakt! Ting går virkelig unna her og det er alltid noe vi må/burde få unnagjort! 🙂

Da klokken var blitt litt over 15.00 pakket vi sammen tingene og gikk til leiligheten for å stelle oss! Vi var nemlig invitert på en stor Thanksgiving fest hos familien som startet opp klinikken! Alle arbeiderne var invitert og ellers andre venner av familien!! Totalt var vi rundt 40 stk og jeg fikk snakket med utrolig mange hyggelige og kule mennesker! 😀

Jeg har aldri feiret Thanksgiving før, men kvelden var utrolig koselig, og jeg spiste så sykt mye!!!

Her kommer litt bilder fra kvelden! 😀

IMG_0406

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.